World of Fantasy

Gyere velünk fantázia országba!

 

Gyere velünk és lépj be a fantázia világába! Mire van szükséged? Csak ötletre és képzelőerőre. A fantázia világa nem a valóság, olyan világ, amit magadnak csinálhatsz. Az alábbi tippekkel segíteni szeretnénk, hogy megtervezd és megalkosd a saját világodat.

Ezek csak ötletek, javaslatok ahhoz, amit felhasználhatsz a képzelet segítségével.

Milyen teremtmények éljenek a ebben a világban?

Mindenféle lénnyel be lehet egy fantázia világot népesíteni. De ezt egyedül te döntöd el, kik léphetnek be a fantázia országába. Válaszd meg a lakókat te. Csak jók legyenek, vagy egy-két rossz is lehet köztük? Éljenek örökké békében, vagy néha harcoljanak egymással? Milyen kalandjaik legyenek? Fantasztikus lényeket vonultatunk fel.

Persze saját elképzelésedet is felhasználhatod és teljesen új szereplőket is kitalálhatsz.

Varázslók, mágusok, boszorkányok és boszorkánymesterek:

A boszorkányok és varázslók különleges képességekkel rendelkeznek. Varázslatot tudnak csinálni, főzetet készíteni, átalakulnak és csodákat visznek végbe. „Hókusz pókusz" és „Abrakadabra”! Egyesek látják a jövőt. Vannak jó varázslók, de gonoszok is, akik csak gondot okoznak.

Óriások és törpék:

Az óriások nagyok és erősek, de vajon okosak és bölcsek is? A törpék mindenképpen azok – különösen értelmesek, okosak és varázsolni is tudnak. De azt is mondják, mohók. A föld alatt élnek, de az óriások hol élnek fantázia országban?

Sárkányok:

A sárkányok kincset őriznek, ezért olyan erősek és félelmetesek. Az oroszlán, a kígyó és a krokodil keverékei. Legtöbbjük tud repülni és tüzet okád. De vannak olyanok is, amelyek jeget lehelnek és mérget köpnek. A méretein túl sok igen nagy ésszel van megáldva és különleges képességekkel rendelkezik. Majdnem örök életűek.

Manók és tündérek:

A manók és tündérek gyönyörű, szellemszerű lények, különleges képességekkel. Pillanatok alatt megjelennek, aztán eltűnnek. Szinte lehetetlen megtalálni őket, mert láthatatlanná tudnak válni. Csak azoknak mutatják meg magukat, akiknek akarják.

De vannak trollok, koboldok, egyszarvúak, sárkányok, hercegnők és számos egyéb lény is, akiket beleképzelhetsz a világodba.

Hol található fantázia ország?

Mint a neve is mutatja, csak a képzeletedben létezik. De a képzeleted teremtményeit életre is keltheted. Mekkora a fantázia világod, akkor mint egy erdő, vagy mint a park? Biztosan van a közelben valami, ami hasonlít rá.

A magas fák alatt tündérek élnek, a mély tóban lakik a vízisárkány és a mező tele lehet törpék odúival.

Vagy olyan pici a világod, hogy belefér egy cipős vagy akár gyufás dobozba? Lakóit csak nagyítóval lehet látni és csak teljes csendben hallhatók.

Esetleg te magad is a fantázia világ része vagy. Te vagy a hercegnő vagy a herceg, aki a kastélyban él, vagy a sárkányvadász, aki viszont a barlangban. A szobádat ennek megfelelően kell akkor feldíszíteni! Az emberek körülötted mind a világod részei. Az undok szembe szomszéd a sárkány, az áruház pénztárosa tündér, és a kutyád nem is kutya, hanem elvarázsolt kobold.

A legkülönlegesebb és legcsodálatosabb ebben, hogy ez a világ csak a tied és senkinek nem kell elmondani, mi történik benne. Lehet a te titkod, amit csak a legjobb barátaiddal osztasz meg. De mindig csak annak szabad beszélni róla, akinek van képzelőereje. Akkor együtt tudtok játszani, beleéli magát a te titkos világodba.