Awards

Onze bekroonde producten

Al onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Neem eens een kijkje bij deze geselecteerde producten met internationale erkenning voor hun functionaliteit en/of uitstekend ontwerp.Frauenhofer Award 2011

Dankzij de nieuwe formulatie kun je met de Pritt Stick nu nog meer papier plakken met 1 stick en de lijmkracht blijft sterker dan die van lijmstiften van andere merken.* Dit is ook geanalyseerd door het Fraunhofer IFAM instituut. Wil je meer weten over de analyse van dit instituut? Neem dan contact met ons op.

* Onmiddelijke lijmkracht nieuwe Pritt Stick t.o.v. lijmstiften met meer dan 5% marktaandeel in de EU

Bio-based Material of the Year 2010

De Pritt ECOmfort Correctie Roller, de eerste correctieroller met een huls die is gemaakt van 89% hernieuwbaar materiaal, werd bekroond met de 3e plaats op de Beurs van Hannover 2010. De ECOmfort is:

  • Innovatief
  • Efficiënt: 8,5 m bandlengte - corrigeert tot wel 3.400 letters
  • Oplosmiddelvrij

Het is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk (met zijwaartse applicatie & ergonomisch ontwerp) en vlekt niet!Winnaar "IF Product Design Award 2007"

De nieuwe Pritt Correctie Pocket Pen kreeg de "IF product design award 2007" voor zijn uitstekende ontwerp. De "IF product design award" is één van de meest gewaardeerde en internationaal erkende design awards.

 

Awards

Onze bekroonde producten

Al onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Neem eens een kijkje bij deze geselecteerde producten met internationale erkenning voor hun functionaliteit en/of uitstekend ontwerp.


Winnaar "IF Product Design Award 2006"

De Pritt Correctie Pen Roller kreeg de "IF product design award 2006" voor zijn uitstekende ontwerp.
Deze prijs is de erkenning voor ons streven naar kwaliteit in zowel functionaliteit als ontwerp, en een eerbetoon aan iedereen die betrokken was bij de ontwikkeling van het product. 

 

FVKK Product of the year 2005

De Pritt Compact lijmrollers (permanent & niet-permanent) werden bekroond als "Product of the Year 2005" door de "German Trade Association for Plastics Consumer Goods". Deze onderscheiding is bedoeld voor producten met een "uitstekend functioneel en esthetisch ontwerp".