Parents

Szülői tájékoztatás a Pritt gyerekek oldaláról

A Pritt Kidz (Gyerekek) oldalon hét és 11 év közötti gyerekeknek ajánlunk szórakozást, ismereteket, érdekes kézműves ötleteket és hasznos tanácsokat.

A gyerekek felfedezhetik a kalózok, lovagok világát, fantázia lényeket, és arra ösztönözzük őket, hogy maguk is találékonyak legyenek. Ezen kívül megmutatjuk azt is, hogyan készül a Pritt eredeti stiftje.  

Különleges témák: kaland és fantázia

A gyerekeket itt meghívjuk, fedezzék fel a kaland és fantázia világát: rengeteg érdekes dolgot tanulhatnak a kalózokról, lovagokról, illetve a képzelet szülte lényekről, sárkányokról, óriásokról és tündérekről. Tanulnak, de a képzeletük is szárnyakat kap és saját fantasztikus, kalandos történeteiket találják ki.

Remek ötletek

Itt számos olyan ötlet található amivel a gyerekek maguk is dolgozhatnak. Javaslataink közé tartoznak a karácsonyi és húsvéti kézimunkák éppúgy, mint a fenti kaland és fantázia szülte megoldások.

Rudi szarvas ajándékos doboza, korona vagy póni istálló: szinte biztosan lesz kedvükre való, akár lányokról, akár fiúkról van szó. Nézzék meg a képeket és válasszák ki a kedvencet! Az egérgombbal egyetlen kattintással további utasítások jönnek elő és már lehet is kezdeni a munkát.

Kézműves barátok

Gyakran előfordul, hogy a gyerekek akkor kapnak kedvet valamihez, amikor látják, mások hogyan csinálják. A Kézműves barátok oldalon gyerekek kézműves történeteit mutatjuk be ihletésül. Lássák, hogy a nyolc éves Mara és a tíz éves Nico hogyan készíti kedvenc munkáját. Hátha kedvet kapnak hozzá ők is.

Pritt TV

A Pritt TV-n a gyerekek egyes kézműves munkákról láthatnak oktatófilmeket. Láthatják, hogyan kell megcsinálni, figyelhetnek a kapott magyarázatra és követhetik az utasításokat. Így még egyszerűbben el tudják készíteni a kiválasztott tárgyat.  

A Pritt gyártása

Szinte minden gyerek ismeri a Pritt eredeti stiftjét és hogy mire való. De csak kevesen tudják, hogyan készül és milyen anyagok vannak benne. “A Pritt gyártása” címszó alatt érdekes információkat kaphatnak a Pritt gyártási folyamatáról.